снимка Pixabay16-годишен тийнейджър е издъхнал след убождане от морски дракон край

...
снимка Pixabay16-годишен тийнейджър е издъхнал след убождане от морски дракон край
Коментари Харесай

16-годишно момче загина след фатална среща с морски дракон

снимка Pixabay

16-годишен младеж е умрял след убождане от морски змей край крайбрежията на каталунския град Жирона, написа вести.бг.

Резултатите от направената аутопсия демонстрират, че младежът е починал вследствие от анафилактичен потрес от пробождането. По информация на испанските медии трагичният случай се е случил предходната събота, на 15-и август, когато младежът е правил любителско видео за морския свят под водата. Камерата е конфискувана като материално доказателство по случая и злощастният запис следва да бъде изгледан за в допълнение изясняване на обстановката.

По информация на правосъдната медицина младежът е имал белези от убождането в региона на трахеята и на няколко места по лицето, които били с дълбочина сред 2 и 3 мм.

Експерти разясняват, че токсинът, отделян от въпросната риба, нормално предизвиква парене и интензивна болежка, която се облекчава посредством използване на гореща вода. Но в по-тежки случаи може да докара до зашеметяване, гадене, загуба на схващане и даже до гибел от анафилактичен потрес.

Разследването по случая продължава.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР